Teosofi-lehti

Tilaa Teosofi ja pysyt kärryillä teosofisista asioista niin Suomessa kuin maailmalla! Lehti sisältää laajan kattauksen kotimaisia artikkeleita, käännösartikkeleita, kolumneja, tapahtumaraportteja, kirjaesittelyitä, mietelmiä, uutisia ja tapahtumailmoituksia.
Teosofi-lehti on ilmestynyt vuoden 1920 alusta. Aiempia teosofisia lehtiä olivat Omatunto ja Tietäjä.

Tilaaminen

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tilaus käsittää aina yhden kalenterivuoden lehdet (4 numeroa) ja jatkuu ensimmäisen tilausvuoden jälkeen automaattisesti kestotilauksena, ellet peru tilausta. Halutessasi lopettaa lehden tilauksen, lähetä sähköposti osoitteeseen

Tilaan TEOSOFI-lehden

Tilaajan tiedot

Lisätiedot (myös osoitteenmuutokset)

Postitamme maksulomakkeen sinulle kotiin.

HUOM! Tilaus käsittää aina yhden kalenterivuoden lehdet (4 numeroa). Tilatessasi lehden keskellä vuotta saat kertalähetyksenä aiemmin sinä vuonna ilmestyneet numerot.

Hinnasto

Vuositilaus 35 euroa
Vuositilaus ulkomaille 40 euroa
Irtonumero 9 euroa
Uuden tilaajan tutustumistarjous:
vuoden lehdet 28 euroa.
Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Päätoimittaja ja lehden toimitus

Tapio Rätt-Seule
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2017 Teosofinen seura ry