Seura muodostuu jäsenistään

Teosofisen Seuran jäsenyys on avoin kaikille, jotka hyväksyvät yleisen veljeyden ajatuksen.
Liittyäksesi jäseneksi tarvitset kahden jäsenen suosituksen. Jos et vielä tunne seurasta ketään, soita tai lähetä sähköpostia ylisihteerillemme. Voit myös vierailla yleisötilaisuudessa, loosissa tai lukupiirissä. Lyhyt keskustelu riittää.
Jäsenmaksu on pääkaupunkiseudulla 50 euroa ja muualla Suomessa 25 euroa vuodessa. Toimitamme maksulomakkeen jäsenpaketin yhteydessä, kun olemme käsitelleet hakemuksesi.
TEOSOFI-lehti ei sisälly jäsenmaksuun, mutta suosittelemme sen tilaamista.

Jäsenenä

• voit saada syvemmän yhteyden elämän merkitykseen
  • olet osa kansainvälistä yhteisöä
  • voit osallistua Suomen osaston vuosikokoukseen ja siten vaikuttaa seuran toiminnan kehittymiseen
  • saat jäsenkirjeen kahdesti kuukaudessa.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2017 Teosofinen seura ry