Elämää ikiaikaisen viisauden äärellä

Teosofia tarkoittaa jumalallista viisautta. Se on tie kohti korkeampaa tietoisuutta. Teosofinen Seura on ihmisyyden ja olemassaolon suurista kysymyksistä kiinnostuneiden yhteisö ja maailmanlaajuinen organisaatio.
Järjestämme eri puolilla Suomea tutkimus- ja keskusteluryhmiä, lukupiirejä, yleisötilaisuuksia sekä muita tapahtumia. Ne tarjoavat tietoa, ohjausta ja keskusteluja kaikille, jotka tavoittelevat parempaa itsetuntemusta ja syvempää ymmärrystä elämästä.
Teosofisen Seuran tehtävä on
Palvella ihmiskuntaa edistämällä ajattoman viisauden, henkisen muuntumisen ja kaiken elämän ykseyden yhä syvenevää ymmärtämistä ja toteutumista.
Helsingin etäluennot sunnuntaisin klo 14
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry