Tim Wyatt luennoi Helsingissä su 5.5. ''The Extinction Myth''

16/04/2019 19:06
Luento: Myytti tietoisuuden tuhoutumisesta
Su 5.5. klo 14
Os. Vironkatu 7
Maailma voi olla täynnä valheellisia uutisia, mutta kaikista myrkyllisin ja haitallisin myytti on laajasti kannatettu uskomus, että fyysinen kuolema tarkoittaa sammumista tai tuhoutumista.
Lisääntyvä joukko myöntää sen mahdollisuuden, että sielu tai henki selviää kuoleman jälkeen. Monet uskovat myös jonkinlaiseen jälleensyntymiseen. Mutta täällä materialististen, taloudellisten ja epähenkisten paradigmojen ohjaamassa lännessä on edelleen vallalla näkemys, että me elämme vain kerran sattumanvaraisessa maailmankaikkeudessa.
Tällä luennolla englantilainen kirjailija ja toimittaja Tim Wyatt selittää, miksi tästä myrkyllinen idea on hylättävä kiireellisesti.
LUENTO ON ENGLANNIKSI, TULKKAUS SUOMEKSI.
Tim on kirjoittanut mm. kirjan Cycles of Eternity, joka tuo esille ajattoman viisauden eli teosofian perusideoita. Kirja on kuvitettu kauniisti. Kirja on tilattavissa alla olevasta osoitteesta:
________________________________________________________________________
The world may be full of fake news but the most poisonous and damaging myth of all is the widely-held notion that physical death means extinction or annihilation. It doesn’t. It’s simply a portal to new realms.
Increasing numbers of people do admit the possibility of survival of the soul or spirit after death. Many also believe in some form of rebirth. But here in the West guided by materialistic, financial and non-spiritual paradigms, the prevailing view remains that we live once in a random and purposeless universe.
In this talk English Theosophical writer and journalist Tim Wyatt attempts to explain why this toxic idea needs to be urgently abandoned.
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry