Hiljaisuuden retriitti Kreivilässä 16.-18.8.2019

12/06/2019 20:15
Tässä retriitissä harjoitamme kehoa ja mieltä.
Löydämme jälleen ystävällisen yhteyden elämämme tärkeimpään ihmiseen, itseemme.
Retriitin harjoitteet ovat sekä perus- että harvinaisempia mindfulness-harjoituksia. Innoittajanamme on Jack Kornfieldin kirja Sydämen ohjaama tie, Viisas elämä. Teemme myös harjoituksia vehreässä luonnossa ja helppoja liikemeditaatioita. Monipuolinen harjoittaminen vaikuttaa hermostoomme ja mieleemme rauhoittaen kehoa ja avartaen mieltä. Hiljainen harjoittaminen ja erilaiset meditaatiot auttavat sinua olemaan lempeästi läsnä itsellesi.
Voit antautua osaavan ja lempeän ohjauksen kannattelemaksi. Retriitti on avoin kaikille, joilla on jotain tuntumaa mindfulnessiin tai meditointiin. Erityistä fyysistä kuntoa ei tarvita, riittää että kykenet kävelemään ja istumaan.
HILJAISUUS
Tämä on aito Hiljaisuuden retriitti. Talossa saattaa olla muita, jotka juttelevat, mutta hekin kunnioittavat meidän hiljaisuuttamme. Me emme puhu, emme hae katsekontaktia, emme käytä sosiaalista mediaa, televisiota, lukemista. Sen sijaan olemme itsemme kanssa ja havinnoimme kaikkia tuntemuksiamme, toivotamme ne tervetulleiksi. Olemme luonnossa, nauttimme aterioista yhdessä, saunomme, uimme järvessä. Retriitin lopussa autamme sinut takaisin puhumiseen.
PAIKKA
Kreiviläntie 219, 31110 Matku, Teosofisen Seuran kurssikeskus.
Hyvää kasvisruokaa. Myös vegaanisena onnistuu.
OHJAAJAT
Mindfulness-ohjaaja® Erja Lahdenperä
Psykiatrian erikoislääkäri, mindfulness-ohjaaja Janne Vuononvirta
Kreivilän luonto
Ohjaajat ovat pitkäaikaisia Teosofisen Seuran jäseniä.
HINTA
Kaikki yhteensä n. 146-176 €
(Retriittimaksu 30 €, retriittimaksu Teosofisen Seuran jäsenille 20 €,
Kreivilän majoitus ja ruokailut 58-68 €/vrk)
Joistain erityisruokavalioista pieni lisämaksu.
Lisätietoja Kreivilän hinnoista http://www.kreivila.fi/hinnasto.html
MUKAAN
Oma joogamatto tai muu makuualustaksi sopiva sekä viltti.
Rennot ja lämpimät vaatteet, myös ulkoiluun.
ILMOITTAUDU
Viimeistään 1.8.2019 Kerro nimesi ja anna myös puhelinnumerosi.
KIMPPAKYYTI
Viimeksi löytyi autoilijoita esim. Helsingin suunnasta niin, että kaikki pääsivät juohevasti paikalle. Ilmoita siis onko kyydissäsi tilaa tai haluaisitko tulla kimppakyydillä. Ne, jotka tulevat bussilla haetaan Humppilan lasitehtaan pysäkiltä Kreivilän toimesta. Järjestellään asioita lähempänä tapahtumaa.
KYSYTTÄVÄÄ? Soita TS:n sihteerille Eila Leprelle p. 040 846 1116
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry