Uutta! Teosofinen E-opintopiiri 30.6.-11.8.2020 verkossa: Henkisen elämän eläminen

14/05/2020 13:27
Tasapainoisessa henkisessä elämässä on neljä osa-aluetta: opiskelu – meditaatio – muuntuminen – palvelu. E-opintopiirissä tutkimme kutakin yksi ilta kerrallaan tiistaisin 2 viikon välein 30.6.-11.8.2020. Voit osallistua kaikkialta missä sinulla on toimivat verkkoyhteydet.
__Henkisen elämän eläminen:
opiskelu – meditaatio – muuntuminen – palvelu__
Nämä ovat ne elementit, joista tasapainoinen henkinen elämä muodostuu. E-opintopiiri meitä auttaa Shirley Nicholsonin kirja Opas henkisen elämän elämiseen. Emme lue kirjaa live-kokoontumisessamme. Alustaja tekee siitä vain keskustelun pohjaksi lyhyen yhteenvedon muutaman slidin avulla. Voit tutustua aiheeseen etukäteen, sillä saat heti ilmoittautuessasi kirjan tekstin PDF-muodossa.
Voit myös tilata kirja kirjamyynnistä. Se kulkee helposti kirjekuoressa.
Ensimmäisissä kokouksissa alustajana toimii ylisihteeri Janne Vuononvirta. Alustus kestää korkeintaan 30 min. Sen jälkeen pohdimme yhdessä illan aihetta ja sen merkitystä henkisellä polullamme. Voit sekä esittää kysymyksiä että oppia toisten kokemuksista.
Ti 30.6. klo 18-19.30 Opiskelu
Ti 14.7. klo 18-19.30 Meditaatio
Ti 28.7. klo 18-19.30 Muuntuminen
Ti 11.8. klo 18-19.30 Palvelu
Tule linjoille jo klo 17.45 varmistamaan, että yhteys toimii, että näet ja kuulet.
ILMOITTAUDU
Toimii verkossa Teams-sovelluksessa. Vaatii etukäteisilmoittautumisen viimeistään su 28.6.2020.
LUE SAAMASI AINEISTO ETUKÄTEEN
Saat kulloinkin opiskeltavan aineiston heti ilmoittauduttuasi PDF-muodossa. Voit merkata kirjata itsellesi nouseita kysymyksiä ja pohdintoja. Kirja on työkirjamainen ja siinä tehdään myös sisäistä inventaariota.
TULE AJOISSA LINJOILLE
Varsinaisen linkin kuhunkin verkkotapahtumaan saat vähän ennen tapaamista. Useimmiten riittää, että vain klikkaat linkkiä ja olet tapahtumassa mukana.
Tallennetta ei välttämättä synny.
KEILLE
Avoin kaikille tästä aiheesta kiinnostuneille. Mitään syvempää perehtyneisyyttä teosofiaan ei tarvita, vilpitön kiinnostus henkiseen elämään riittää.
TEKNIIKKA
Osallistuminen onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Teknistä tukea emme valitettavasti voi tarjota. Kehotamme silti rohkeasti kokeilemaan sillä varsin vaatimattomillakin digitaidoilla saattaa pärjätä. Jos olet onnistuneesti osallistunut webinaareihin ennen tätä pärjäät todennäköisesti hyvin myös tässä.
Teams toimii selaimessa, kun käyttää tietokonetta. Vanhoilla selaimilla kuten Internet Explorerilla Teams ei toimi. Sen sijaan Chrome, Firefox ja Edge yleensä toimivat. Mikäli käyttää mobiililaitetta (älykännykkä tai tabletti) tarvitaan erillinen Teams-sovellus. Lähempänä tapahtumaa saa sähköpostiin erillisen linkin tapaamiseen liittymistä varten. Kokouksen alkaessa linkkiä klikataan Teams avautuu. Kirjaudutaan vieraana ja syötetään oma nimi, kun ohjelma sitä kysyy.
Koneellasi ei tarvitse olla mikkiä tai kameraa. Sinun ei tarvitse näkyä eikä kuulua sillä keskusteluun voi osallistua myös chatin kautta.
RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ
Olemme teknisistä syistä rajanneet osallistujien määrää, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian
OSALLISTUMINEN ON MAKSUTONTA
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry