TEOSOFIAN AVAIN e-opintopiiri 26.1. – 1.6.2021

06/01/2021 12:56
Avoin opintopiiri kaikille, jotka etsivät.
TEOSOFIAN AVAIN e-opintopiiri 26.1. – 1.6.2021 klo 19.00-20.30
Teosofian avain - E-opintopiirissä käymme läpi H. P. Blavatskyn kirjaa TEOSOFIAN AVAIN joka toinen tiistai 26.1.-1.6.2021. Opintopiirissä tutkimme yhdessä ajattoman viisauden keskeisiä ideoita. Tutkimme ihmisen ja maailman henkistä rakennetta, kaiken elämän ykseyttä, karman lakia ja jälleensyntymistä. Lähestymme myös elämän suuria kysymyksiä: Kuka minä olen? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Mikä on elämän tarkoitus? Opintopiiri sopii aloittelijoille, jotka ovat vasta ottaneet ensimmäisen askeleen omalla henkisellä tutkimusmatkallaan. Samalla Teosofian avain on syvällinen kirja, joka kutsuu etsijää tutkimaan sitä yhä uudelleen paljastaen joka lukukerralla jotain uutta, mitä ei ollut aiemmin huomannut.
Opintopiirin puheenjohtajana toimii Janne Vuononvirta. Alustuksista vastaavat Jannen lisäksi Marko Kauppinen, Reijo Haukia, Berit Elfing, Seppo Aalto ja Eila Lepre.
Halutessasi voit tilata kirjan Teosofisen Seuran nettisivujen kirjamyynnistä: Kirjallisuus ja muu materiaali – Kirjojen tilaaminen. Alla olevasta linkistä voit myös ladata ilmaisen e-kirjan teosofia.net -sivustolta:
Sisarjärjestömme Ruusu-Ristin sivuilta voit ladata Teosofian Avaimen äänikirjana:
ILMOITTAUDU
Ilmoittaudu etukäteen viimeistään su 24.1.2021.
OSALLISTUMINEN
E-opintopiiri on avoin kaikille tästä aiheesta kiinnostuneille. Mitään syvempää perehtyneisyyttä teosofiaan ei tarvita. Osallistuminen tapahtuu etänä Teams’ssa. Alla kerrotaan tarkemmin Teamsin käytöstä. Linkin kuhunkin tapahtumaan saat vähän ennen tapaamista sähköpostiisi. Huom! Tule linjoille jo klo 18.45 varmistamaan, että yhteys toimii ja rupattelemaan muiden osallistujien kanssa.
Osallistuminen on maksutonta.
ILLAN RAKENNE
Tapaaminen alkaa lyhyellä meditaatiolla, jota seuraa alustukset (n. 40 min yhteensä) kirjan kappaleiden pohjalta, keskustelua illan teemoista ja loppumantra. Saat opintopiiristä enemmän irti, kun luet sovitut kappaleet etukäteen, mukaan voi tulla myös, vaikka ei olisi aikaa tutkia kirjaa etukäteen. Alustuksissa kuulet tiivistetysti tekstin ydinajatuksista.
Ohjelma:
26.1. kappaleet I-IV Janne Vuononvirta ja Marko Kauppinen
9.2. kappaleet V-VI Reijo Haukia (V) ja Berit Elfing (VI)
23.2. kappale VII Marko Kauppinen (1,3) ja Seppo Aalto (2)
9.3. kappale VIII Eila Lepre (1,2) ja Janne Vuononvirta (3,4)
23.3. kappale IX Reijo Haukia (1-3) ja Seppo Aalto (4-6)
6.4. kappale X Eila Lepre (1,2) ja Berit Elfving (3)
20.4. kappale XI Janne Vuononvirta (1-3) ja Reijo Haukia (4-5)
4.5. kappaleet XII-XIII Marko Kauppinen (1-4), Seppo Aalto (5-7) ja Janne Vuononvirta (XIII)
18.5. kappale XIV Berit Elfving (1) ja Eila Lepre (2)
1.6. Loppusanat Janne Vuononvirta + kaikki muut
Alustuksista on saatavilla tallenteet. Niitä voi kysellä osoitteesta info(at)teosofinenseura.fi.
TEKNIIKKA
Osallistuminen onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Teknistä tukea emme valitettavasti voi tarjota. Kehotamme silti rohkeasti kokeilemaan sillä varsin vaatimattomillakin digitaidoilla saattaa pärjätä. Jos olet onnistuneesti osallistunut webinaareihin ennen tätä, pärjäät todennäköisesti hyvin myös tässä.
Teams toimii selaimessa, kun käyttää tietokonetta. Vanhoilla selaimilla kuten Internet Explorerilla Teams ei toimi. Sen sijaan Chrome, Firefox ja Edge yleensä toimivat. Mikäli käyttää mobiililaitetta (älykännykkä tai tabletti) tarvitaan erillinen Teams-sovellus. Kokouksen alkaessa linkkiä klikataan ja Teams avautuu. Kirjaudutaan vieraana ja syötetään oma nimi, kun ohjelma sitä kysyy. Koneellasi ei tarvitse olla mikkiä tai kameraa. Sinun ei tarvitse näkyä eikä kuulua sillä keskusteluun voi osallistua myös chatin kautta.
Tervetuloa mukaan!
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry