Työntekijöiden tapaaminen ke 9.6.2021 klo 19

16/05/2021 10:02
Kaikille Teosofisen Seuran jäsenille etänä Teams'ssa.
Kaikille Seuran jäsenille tarkoitettu Työntekijöiden tapaaminen pidetään etänä Teams’ssa keski-viikkona 9.6.2021 kello 19:00 – 20:30. Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen osoitteeseen ylisihteeri(a)teosofinenseura.fi viimeistään ma 7.6. Ilmoittautuneet saavat ennen tapahtumaa sähköpostiinsa kirjautumislinkin. Teema on tällä kertaa teosofinen kirjallisuus.
Illan ohjelma
Ajankohtaiset kuulumiset Suomesta ja maailmalta, Janne Vuononvirta
Teosofisen kirjallisuuden merkitys, Tapio Rätt-Seule
Tarvitseeko maailma teosofiaa? Sari Heino-Holopainen
Kirjaesittely: Pablo Sender, Korkeamman tietoisuuden evoluutio. Anni Arponen
Tekniikasta
Osallistuminen onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Teknistä tukea emme valitettavasti voi tarjota. Kehotamme silti rohkeasti kokeilemaan sillä varsin vaatimattomillakin digitaidoilla saattaa pärjätä. Jos olet onnistuneesti osallistunut webinaareihin tai etäluennoille e, pärjäät hyvin myös tässä.
Teams toimii selaimessa, kun käyttää tietokonetta. Vanhoilla selaimilla kuten Internet Explorerilla Teams ei toimi. Sen sijaan Chrome, Firefox ja Edge yleensä toimivat. Mikäli käyttää mobiililaitetta (älykännykkä tai tabletti) tarvitaan erillinen Teams-sovellus. Kokouksen alkaessa linkkiä klikataan ja Teams avautuu. Kirjaudutaan vieraana ja syötetään oma nimi, kun ohjelma sitä kysyy. Koneellasi ei tarvitse olla mikkiä tai kameraa. Sinun ei tarvitse näkyä eikä kuulua sillä keskusteluun voi osallistua myös chatin kautta.
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2021 Teosofinen seura ry