C, Jinarajadasa, Viisauden Mestarien kirjeitä I sarja

30/04/2022 09:20
Uusi käännös nyt myynnissä!
Teos julkaistiin 1. kerran suomeksi vuonna 1947. Sen jälkeen on löydetty muutamia uusia kirjeitä, jotka on liitetty mukaan tähän painokseen. Tämän vuoksi kirjeiden numerojärjestys on muuttunut. Ulkoasultaan uusi suomalainen painos vastaa v. 2011 ilmestynyttä englanninkielistä seitsemättä painosta. Poikkeuksena on kirje 59, joka on aikaisemmin julkaistu vain osittain ja tässä suomennoksessa julkaistaan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan.
Viisauden Mestarit, ihmiskunnan suuret auttajat, näkevät tapahtumien taustat ja kunkin todelliset motiivit. He eivät käske vaan innoittavat jokaista käyttämään omaa harkintaa ja tekemään parhaansa. Pyrkimys edistää koko ihmiskunnan hyvää on varmin tae edistyä henkisesti.
Kirja sisältää 60 autenttista viestiä Mestari Koot Hoomilta ja Mestari Moryalta. He kuvasivat niitä kauaskantoisia päämääriä, jotka ovat heidän työnsä taustalla. Nämä näkymät ulottuvat meidänkin aikaamme pidemmälle.
Henkisestä kehityksestä kiinnostuneille tämä ainutlaatuinen kokoelma toimii sekä tiedon että innoituksen lähteenä.
Kirjan hinta 18,00 €
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2022 Teosofinen seura ry