Tapahtumat jatkuvat Kreivilässä koko kesän!

25/07/2023 12:07
Tervetuloa mukaan loppukesän tapahtumiin ja talkootyöhön.
Tapahtumat jatkuvat koko kesän Kreivilässä. Teosofinen Seura osallistuu mm. seuraavien tapahtumien järjestämiseen:
Äiti Maa ja Isä Taivas -kurssi 28.-30.7.2023
Mitä seuraavaksi? Teosofisen yhteistyöryhmän kurssi 4.-6.8.2023
Syystalkoot 29.9.-1.10.2023
Tervetuloa mukaan Kreivilän unohtumattomaan seikkailuun! Etsimme iloisia ja innostuneita talkoolaisia, jotka haluaisivat olla osa tiimiämme. Onnistuneen kesäkauden varmistamiseksi tarvitsemme apua monissa tehtävissä kuten siivouksessa, ruoan tarjoilussa, puutarha- ja metsätöissä, korjaustöissä ja toimistossa. Meillä on vankka usko siihen, että jokainen tuomaasi taito ja lahja on arvokas, ja sitä haluamme vaalia.
Kreivilän ainutlaatuinen luonto on meille sydämen asia, ja yhdessä pyrimme pitämään siitä huolta kaikin mahdollisin tavoin. Voit olla osa tärkeää työtä ympäristömme suojelussa ja samalla nauttia upeista maisemista ja raikkaasta ilmasta.
Liity mukaan Kreivilän yhteisöön ja tee samalla uusia ystäviä ja unohtumattomia muistoja. Lupaamme, että tämä kesä tulee olemaan täynnä naurua, yhteistyötä ja merkityksellisiä hetkiä.
Jos haluat kokea ikimuistoisen kesän Kreivilässä, ota rohkeasti yhteyttä, niin sovimme yhdessä tehtävistä, jotka vastaavat juuri sinun taitojasi ja kykyjäsi. Tule mukaan luomaan positiivista muutosta yhdessä meidän kanssamme!
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2023 Teosofinen seura ry